طرز تهیه سوپ پیاز داغ و خوشمزه


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 30 تير 1403
بازدید : 117
نویسنده : سئوکار


جی پلاس می توانید در تابستان پیاز را تهیه و سرخ کنید و در فریزر نگهداری کنید اما از پیاز داغ برای تزیین ماکارونی یا کشک بادمجان یا هر نوع غذایی استفاده می شود. شما همچنین می توانید پیاز داغ را در سولاردم تهیه کنید. برای تهیه پیاز داغ بهتر است از پیاز سفید استفاده کنید زیرا برای سرخ کردن بسیار مناسب است. پیاز داغ نگینی یا تخالی را به دلخواه می توانید تهیه کنید و کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. در این گزارش طرز تهیه پیاز داغ و سیب زمینی سرخ شده را به شما آموزش می دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پیاز داغ

پیاز 2 کیلوگرم

زعفران یا زردچوبه به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه پیاز داغ ترد

مرحله اول: تهیه پیاز

ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید، برای درست کردن پیاز داغ می توانید از رنده آلمانی یا غذاساز استفاده کنید، اگر مواد داغ ندارید، برش مناسب نه زیاد و نه زیاد بریده شود. .

مرحله دوم: پیاز داغ را بپزید

در قابلمه ای آب بریزید و روی آتش بگذارید تا بجوشد، کمی نمک در آب بریزید و شروع به حباب زدن کند، پیاز داغ را به مدت 10 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید.

مرحله سوم: پیاز داغ را سرخ کنید

پیاز را خشک کنید، روی یک حوله نخی بگذارید تا خشک شود، سپس در تابه ای با عمق مناسب روغن بریزید تا با اضافه کردن پیاز داغ، کاملاً شناور شود. زردچوبه را به روغن اضافه کنید و یا مقداری زعفران به پیاز داغ اضافه کنید سپس به روغن داغ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا پیاز قهوه ای شود، سریع می سوزد پس آن را تنها نگذارید.

مرحله 4: پیاز و چیپس داغ و ترد را آماده کنید

وقتی پیاز کمی تغییر رنگ داد، هم بزنید و مراقب باشید، وقتی پیاز داغ را از روی حرارت بردارید کمی سیاه می شود، پس زیاد نپزید، سپس به قابلمه اضافه کنید. و با پشت کاردک خوب فشار دهید تا روغن اضافی گرفته شود و پس از خنک شدن بپیچید و در فریزر نگهداری کنید.

بخش پانهم: پخت پیاز داغ با سولاردم

وقتی عجله دارید بعد از تفت دادن پیاز را در سینی مخصوص خورشیدی بریزید و کمی روغن اضافه کنید سپس روی سه پایه کوتاه بگذارید و در حالت مایکروویو به مدت 8-10 دقیقه بگذارید سرخ شود تا نسوزد. و یا می توانید از برنامه های آشپزی فرشین استفاده کنید و دکمه آماده سازی پیاز داغ را فشار دهید تا به صورت خودکار بپزید.

نکات مهم در تهیه پیاز داغ

در صورت نیاز می توانید به پیاز داغ نمک اضافه کنید.

افزودن زردچوبه یا زعفران پیاز داغ را خوش رنگ تر می کند.

تابه ای که برای تهیه پیاز داغ استفاده می کنید بسیار مهم است، باید گرانیت یا استیل باشد.

روغنی که برای سرخ کردن انتخاب می کنید باید در برابر حرارت بالا مقاوم باشد.

پیاز داغ را روی هم نریزید و سعی کنید چندین بار سرخ کنید.

برای محافظت از مقداری پیاز از چشم، همیشه باید بیایید تا همه قسمت های پیاز داغ باشد.




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرچ رنک و آدرس search-rank.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com